Schovávaná
Anotace: Mám za to, že na dětství by měl člověk vzpomínat s láskou, ať už bylo jakékoliv...
Hrajeme na piáno dětství
A jdeme po vůni starých skříní
Potichu
S krásnou melodií v duši
Zase polezeme po stromech
Dáme si třešně za uši
Ochutnáme sladkost těch strun
Mezi odpolední kávou a postelí
Kam ulehne spokojenost
A radost ze života
Takového, jaký je
A s tabulkou čokolády.
Ještě jeden čtvereček...
Přečteno 232x
Tipy 8
Poslední tipující: Churry, saddova, Špáďa, Sima, igniss, Lota
Komentáře (3)
Komentujících (3)