Šnečí život
Anotace: Krátká blbůstka psaná z totálního štěstí...
Šnek se vydal do světa,
nevěda nic o životě
byl to malý popleta,
teď vzhlíží ku velké botě.
Zašlápne ho, nebo ne
toť otázka do neklidu,
než to šneček rozhodne
bota volá po úklidu.
Jaké moudro z toho plyne?
Koukejte se pod nožky,
z podrážek se špatně šťouraj
vlisované parůžky.
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: Caracol, jára spots, Oťas, Rbb
Komentáře (4)
Komentujících (4)