....
vnitřní život, ta jiskra co v srdci září,
jen na jednoho myslím, srdcem hřeje,
pod kůží se drží jako had, královská kobra,
uštknul mě, krev otrávená jedem lásky
tak zničující a spalující,
odlišná jsem od ostatních,
je to jím,
prožijme život rychle a naplno, nezastavme se,
bolestí a slzmi prociťme každý den
štěští je tak zvláštní
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)