nova serie
bylo 23:21
ja si vzala cerny brejle
a koukala s nima do tmy
bylo to skvely
nesundavala sem je,
protoze vsechno, co bych mohla videt
byly stejne jen zoufaly pokusy o nadeji,
kterejch uz sem se umela usetrit
bylo 10:58
ja si uvarila caj
skvelej cinskej zelenej oolong
ochutnala sem,
a zbytek vylila do drezu
jakoby ten caj stekajici do odpadu
vytvarel nejakej pribeh,
kterej sem s oblibou sledovala
a sleduju ho rada dal
treba ted
divam se na dalsi cast z novy serie
je to slabsi,
prvni dily byly jasne lepsi,
ale porad to ma jistej riz
je to proste zivot
(??????????+??????????????)
Přečteno 248x
Tipy 4
Poslední tipující: embryo v hlave, stmivani.na.lepsi.casy
Komentáře (3)
Komentujících (3)