Hodný, hodný čas
Anotace: končí, neptá se nás
Jen se podívá do očí,
nechce vnímat ten čas,
co plyne, nezastaví,
utíká, jde dál a nekončí.
Pro něj už ale končí.
Poslední chvíle,
poslední rozloučení,
míří do výše a snaží se
sestřelit, co nejvíce
nepřátel za hranicí.
Vnímá tu vůni těl,
která umírají,
zvuk not i děl,
která vybírají.
Krása prý vraždí.
( říkali).
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: Belmon, Bíša, NikitaNikaT., igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)