Zahrádka duše
V zahradě z kamene,
v nekonečné dáli,
zahrádka malinká a v ní lilie..
Konvičkou ze zlata,
zalívána perlami,
po obejmutí štěstím - vůni rozlije..
do koutků úst mých ..
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: cevert, excited, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)