Nejsem
Nejsem dívkou, už jsem ženou
V hlavě to mám srovnané
Na sto procent vytíženou
Vím už co chci a co ne
Stejní lidé, stejná místa
Různé dojmy vytváří
Já si ale nejsem jistá
Zda mám místo v diáři
Kupředu jdu přes mrtvoly
Starám se jen o sebe
Že to druhé občas bolí?
Vím – leč nechci do nebe
Přečteno 313x
Tipy 15
Poslední tipující: Koskenkorva, slečna.závist, Zpátky, Rolnička, Iva Borecká, Charibeja, Sandra_T, Anewue, igniss, Nahá, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)