Líbí se mi moc ten nápad. Ale s verši a rytmem bych si na tvém místě trochu víc pohrála. Ten příběh by za to rozhodně stál.
03.07.2008 11:43:00 | danaska
Zaměřuji se spíše na obash, dílko mne musí upoutat, a toto to splňuje. Pro mne to má myšlenku, cit a hloubku, když milující člověk opouští ... i když tu je to trošku jináč, já ze svého života vím přesně, jaké to je, jak moc to bolí ... ale také vím, že je to to opravdová láska a čin, který umí jen člověk, co miluje z hlouby duše ... tak jako snad nikdo jiný.
03.07.2008 09:13:00 | NikitaNikaT.
já zas trošku protestuju proti formě... sem tam slovosled bych upravila... ale líbí se mi to
03.07.2008 08:46:00 | hanele m.
..nezbylo mu nic-tak s tím nesouhlasím- ale jinak dílko se mi mooc líbilo..
03.07.2008 07:58:00 | igniss