Anotace: .....
Polomáčený sušenky..patrona,uschlej brouk...teda to je kombinace...ale dílko je to moc pěkný,vyvolává ve mě zvláštní pocit,který nejde popsat:)
04.07.2008 10:27:00 | Janetee
výstavní kousek, skvělá
(ehm, pořád mi tam vyčnívají ty polomáčený sušenky... můžu si nabídnout?)
03.07.2008 21:05:00 | drsnosrstej kokršpaněl