Vhled
Pohled do brněnské stoky
roky
a měsíce
hořící srdce
tančící boky pěnice,
úplňky
nahé nad vodou,
vesnice cizího věku
...a ticho.
Příští stanice
prostřelené břicho.
Přečteno 249x
Tipy 6
Poslední tipující: hanele m., Vlk v rouše, elfkan
Komentáře (2)
Komentujících (2)