Pes přítel člověka
Anotace: pes aneb tak jak ho vidím nejenom já....
Játrový nos,
pohled smělý,
lásky má dost,
přítel skvělý.
Není to člověk,
je víc než on.
Nehledí na věk,
sleduje každy tvůj krok.
Různou povahu má,
avšak ta nesmí být zlá.
Važ si ho ,protože on si tě váží,
pes ten duši tvou navždy stráží.
Zvíře neobyčejné,
do duše navždy se ti vryje.
Přečteno 450x
Tipy 7
Poslední tipující: Lilly Lightová, Rošták Domča, Charibeja, elfkan
Komentáře (3)
Komentujících (3)