Spojení nás lidí a přírody
Anotace: Nevěděl jsem kam ji zařadit, je to takové zamyšlení, pocity a zároveň vyjádření živlů a jak je cítím... dík za komentáře
Voda mi dodává klid,
oheň zas odpoutává mou uzavřenou duši a zároveň přináší hněv,
vítr mě nutí žít a cítím v něm sílu,
nutí mě bojovat a jít dál a země,
ta přináší svobodu,
když stojím na zelené trávě,
přede mnou nic, jen lesy, louky a občas potok…
Přečteno 269x
Tipy 3
Poslední tipující: septemberSax, mexx, Edja
Komentáře (1)
Komentujících (1)