Když dceruška začínala, nebyla za pulpitem vidět, dneska nestačím nakupovat hudební nástroje a příslušenství - dceruška je vidět víc než pulpity...Ale je to nádhera, já jí fandím...
05.07.2008 07:45:00 | Churry
Smutek, nostalgie, ale přesto krásná.. Jednou jsem někde slyšela větu, která mi utvěla v hlavě navždy a je hodně pravdivá... Děti jsou pouze hosty v našich životech...
03.07.2008 22:31:00 | labuť
zajímavé....jen tak dál:-) opět jsem ve správný čas na správném místě:-)
03.07.2008 22:19:00 | monterka