bezejmenná
Anotace: napsáno pro jednoho nového přítele...kdy zjistil,že nejsem jen člověk ale především žena co má duši :-)))
životní smutek a přesto je to radost,
pýcha a pád ... shodila ženu do propasti,
láska a krása a veliká starost,
síla a slabost ... nesnášenlivosti,
bída a bohatství, zavřela do pasti,
sleduje z poza okna,
všechny lidské neřesti,
a píše o nich a koná...
zběsilá duše utíká a pádí,
na koni přes louky,
ženu tak křehkou k nepravostem svádí,
lehnout si na rozkvetlé palouky...
teď píšu tu bludy a nevím jak dál,
zavřely se obzory,
já zůstanu svá dál,
osudu navzdory...
Komentáře (0)