K cílu!.K cíli!
Anotace: .................
Pozdní schůzka,
studené kapky rosy,
je mi zima,
deset minut před půlnocí,
pravdivé lži,
vytiskly noviny,
ve tři ráno,
dřevěné loutky,
v prázdném divadle,
brzká snídaně,
vaječné žloutky,
s míchanými bílky,
ze starého nádraží,
železniční džungle,
kvapem odjíždíme,
staré kufry plné,
porcelánového nádobí,
loutek z nebe,
daleko je do ráje,
bláznivá dálnice,
cesta vede správně,
pohled do soukromí,
mého svědomí,
po horské dráze,
měsíčního svitu,
k hedvábnému cílu,
letíme na křídlech fénixe.
Přečteno 313x
Tipy 15
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, hanele m., mamina, Churry, anima alba, WAYWARD, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Severka, Bíša, Emily Winnacott, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)