Opravdu chceš, aby odešel? Já sama totiž tahle slova znám a vím, že mnohdy byla vyřčena jen z pouhé zloby. Ale jinak dílko opravdu moc povedené.
31.07.2008 00:33:00 | 0-0
nu ten konec je takový hrubý až zoufalý.. ale hlavně v té první části jsou některá krásná spojení... třeba..
stesk vytváří
bizardní slovní spojení
anoano.... krása .
04.07.2008 20:11:00 | Já Esther Ruth