Čekám....
Anotace: Čekání na.......
Čekám,až po vlasech mě pohladíš
Čekám,až přítele mi nahradíš
Čekám,až uvědomíš si že o tobě sním
protože ty to víš..a já to vím...
Čekám,až slunce mě opálí
Čekám,až mě budeš sledovat z povzdálí
Čekám,že se mě vždy zastaneš
a doufám ...že semnou na věky zůstaneš...
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Vlčák z hor, pejrak, monterka, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)