Domeček z karet, kareta obrovská, trošku pokřivené obrázky, jako když se koukáš přes stěnu akvária. Nevím, ale, sedla mi.
07.07.2008 17:06:00 | prostě Zuzana
básnička mi zněla...jako když ty karty padají vzduchem...to se mi moc líbilo...;)
05.07.2008 10:58:00 | Severka
Tak, když tam máš - zkraty a zkratky - tak ti samozřejmě musím dát tip, že:-) Ale i když od toho odhlédnu - tak mě to zaujalo...líbí...:-)
04.07.2008 20:47:00 | monterka