Půlnoční
Změnil se vítr,...
Děti už nepláčou
Jsme bosí,
My,
Tančící s ďábly v zapomnění,
Vyobcováni
Padlou duší,
Zbloudilí
Pranýřů a gilotin
- Nazí a nevinní
Kráčíme do němoty žalů
Těch, jenž zvou se budoucími
Změnil se vítr,
Jen děti kvílí,
Proč tolik jsme hříšní...
Přečteno 349x
Tipy 10
Poslední tipující: hanele m., sondulacek, Metcheque, mamina, just me, monterka, Severka, Kyle
Komentáře (1)
Komentujících (1)