Dravec
Tvůj pohled míří zdálky
ostrý jako nůž
tráva hoří nedopalky
jsi nedočkavý muž
Blížíš se plíživě
smělé oči dravce
usmívám se bázlivě
ubráním se lásce?
Obracíš se prchlivě
potichu si zaklel
chtivě a vášnivě
líbá si mě manžel
Přečteno 304x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, fuu, vodnař, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)