Anotace: ...
Tady ta planeta lidí
Planeta nezvyklých krás
(...)
Noci i dni stejně tmavé
A v lidech se nevyznám
Je to tu tak zajímavé
Přesto jsem rád, že se vracím
Zas zpátky tam k nám.
(Zdeněk Rytíř : Prázdniny na Zemi, Odlet)
14.07.2008 10:30:00 | J.U. Ray
Někdy je vážně lepší nepřemýšlet...a prostě si úžívat života plnými doušky...;)
05.07.2008 11:39:00 | Severka