Šeptání ve tmě
přikryju se soumrakem
pod víčky souboj s snem
den se uklání
nic mi nebrání
vydat se na jednu
ze tvých cest
jsi tak blízko
to cesta je daleká
v objetí jistou
jsem sliby člověka
stanu se jednou
ze tvých hvězd
nevím, jestli chceš
už na kroky tvé svítím
oddaná beze slov
spojená s tvým bytím
...
Přečteno 302x
Tipy 14
Poslední tipující: Raduzk, Mraveneček, Selča, Severka, Štěpina G, mamina, Bíša, enigman, labuť, monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)