Zklamání
Anotace: měla jsem ji ráda, ale ne vše rozdýchám ... berte to tak, že se potřebuji někomu svěřit ... a jsem ráda, že jste
Spalená krajina srdeční
hasím ten požár
co tu ční
a doutná
Spálená krajina srdce
zůstala po tvém
odchodu
hasím ten požár
vínem červeným
v uších zní
hudba nevšední
a ty se díváš
myslíš
žes nejlepší
Spálená krajina v dutině
hrudní
zůstane jizva
jen smutním
a to bolí
Odpouštět lidské je
však po kolikáté
neříkej
nic není ti svaté
jsi prostě jiná
než-li já
málo mě znáš
za pravdu mi stejně
nikdy nedáš
a já tobě také ne
Přečteno 356x
Tipy 23
Poslední tipující: jedam, prostějanek, Lady Carmila, Severka, Dota Slunská, Štěpina G, Lyuk, labuť, just me, Lota, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)