Anotace: já už tím autobusem jezdit nebudu...
Dost se mi to líbí;) Filosofický, řekla bych, Jo a taky hořkosladký... Bittersweet jak má být;)
16.07.2008 03:06:00 | Helena Buchtová
Po ránu se každý musí nejprve vyžehlit:-))...a tím autobusem už raději opravdu nejezdi:-)
05.07.2008 09:43:00 | monterka