Múza
Anotace: ..nepovedené, vím, ale nedá mi to sem nedat, když sem to napsala.
Tři hodiny mě líbala,
bez ustání, hlavně hodně,
Po duši mě hladila,
lehce, jemně, vytrvale,
Na srdce mi ťukala,
s naléhavostí, ale něžně,
Mozek můj vzbouzela,
hlavně v pozdních hodinách,
...to múza ke mně přišla.
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: Literinka, Zasněný básník, Gabi
Komentáře (1)
Komentujících (1)