Samotář
Anotace: ......... s a s h a ..........
na kopci silueta
ozbrojena temnotou
s pláštěm z vlčího vytí
v objetí samotou
v hloubce očních důlků
lačné plameny
ruce svázané
za zády
a snů už jenom půlku
málo slov a ještě méně času
slyšet trávu růst
občas příležitost
objímat kolem pasu
jinak dlouhý půst
srdce chladné
na dotek
- pochybení zrádné
pod škraboškou plameny
spálení je snadné
na kopci silueta
slib vybrnkaný kytarou
tichý dech zakázaného světa
zklamání přímou úměrou
...
Přečteno 301x
Tipy 16
Poslední tipující: Bastardo, Caracol, Raduzk, vodnař, enigman, Bíša, mamina, carodejka
Komentáře (4)
Komentujících (4)