Pro pár zrnek
Kola mizela do oparu
Co se držel při zemi
A dělal společnost liliím u chodníku
Zpoza rohu zavoněla káva
V papírovém kelímku z života
Velkoměsta
Připlula na kočičím hřbetu
Ospalá a rozcuchaná
S country jak závojem
Pro pár zrnek
Přečteno 292x
Tipy 19
Poslední tipující: Skywalker, Iva Borecká, hanele m., Churry, 6thSun, mamina, Bíša, carodejka
Komentáře (6)
Komentujících (6)