Hrablo...
Anotace: co rozum shráblo...
Nešťastně šlápl jsem na dřevěné hrablo
pak se setmělo,
teď mi v hlavě asi z toho hráblo...
Stojím sám vedle sebe
hlavou myšlenky se pletou
že bych teď mohl být skutečně sám sebou?
nejspíš jen porucha v pohybové koordinaci
to tak už bývá,
když nekoukám při chůzi po komunikaci...
Přečteno 299x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, labuť, Bíša, Lota, igniss, monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)