...znám jednoho, co nemá nic, zdánlivě nic, jen malý srub v lese...a všichni mu závidíme, jak moc se má...a on nám říká, že jsme volové...asi to bude tím, že člověk nikdy není spokojený s tím co má, vlastně i nemá... :-)
06.07.2008 13:58:00 | Lota
před těmi lety tam bylo fakticky idylicky...teď je situace jiná komplikovaná...jako vždycky...
06.07.2008 01:33:00 | enigman
Nic! to by byla absolutní idyla! (pokud kromě černé díry může být něco absolutního:-)
06.07.2008 00:39:00 | monterka