Děkuju moc za komentář, potěšil mě :-)
Z pocitů se píše nejlépe, ať už z hezkých nebo škaredých, protože když za nás píšou pocity, je to vždy poetické a má to svou sílu ;)
07.07.2008 18:08:00 | Ariella13
pod pojmem "básnička" si strašně moc lidí představí klasický "drak - mrak - vrak - frak" ... jenže tohle je uplně jiný...vlastně mi to připomíná překlad nějaký písničky..ale volba slov a význam toho díla je úžasnej,krásnej a upřímnej...má to svoje kouzlo,je to originální a naprosto kouzelný.....=)
07.07.2008 02:09:00 | Sana.sorrow