Anotace: ...jak o samotě vypráví se...chtěl bych dodat, že tato básnička je pro mou kamarádku Martinku, která se cítí samotná, ale rád bych ji samoty zbavil...
Sbírka: Ráno
:) Nemohu říct, že je "tato" básnička nádherná, ptž jsou nádherné všechny :) někdo má hold talent =)
30.12.2008 00:25:00 | Lumieres11
To zaslouží supertip, poněvadž tvůj styl je něčím originální. To si můžu číst kdykoliv.
06.07.2008 17:46:00 | metal hearts