často je mi po něm smutno.. třeba jako teď :-( sedím tu a tečou mi slzy.. vzpomínky holt někdy bolí...
07.07.2008 23:55:00 | joaneee
To je moc smutný a moc krásný...a... až jsem se nad tím rozplakala...ani jsem nevěděla, že jsi něco takovýho psala. Ale vystihla jsi to moc hezky...
06.07.2008 22:07:00 | Karmínka
Sakra, sakra...dneska se nikomu nechce zapomínat...:-) A přitom to leckdy stačí...
06.07.2008 13:04:00 | monterka