Anotace: ***
Přijde mi to,že jsi už smířen s odchodem...taky mi to připomnělo jednu "věštkyni",ale ta neprošla přes moji intuici...jedno je však jisté,podle čáry života tady budu strašit do 108:-) anebo rovnou přeskočím do příštího kola....
Máš to moc prima...
16.01.2009 23:09:00 | zvířenka
jedine, co bych vytkla je to opakovani slova " dlane" , jinka me to velmi zaujalo...
28.07.2008 19:30:00 | saddova
jednou mi četla cikánka z ruky a cojsem se dověděla nebylo nikterak veselé.Když jsem četla Tvé působivé dílko, přinutilo mě to, podívat se na svou dlaň, má čára života...pánbůh mě chraň.
Působivé, výstižné, myšlenkové. :-))
17.07.2008 11:20:00 | JaniHani
Velmi působivé dílko, pro mne hodně myšlenkové, první věta je prostě úžasná.
07.07.2008 07:53:00 | NikitaNikaT.
je to dobré
ale tá téma by mala mať podľa mňa širší záber
Záleží od čiary
či je krátka alebo dlhá
zaujímavá a či nudná
Tak aký život ťa čaká
Poetický určite
06.07.2008 14:33:00 | Luboško