Hus
Lij škrt lij lij škrt škrt
Nádrž plna tekutiny hořoucí
A páprda v čepici z papíru s čertíčkama
Fousatej hubenej blouznivec
Škrt a škrt
Plamínky
Jé teplíčko
Jé moc teplíčko
Benzín petrolej kerosín
Škrt škrt
Aspoň nedostane záškrt
Řiká si v duchu liška ryšavá
Smradu jak v Cařihradu
Hořící blouznivec zpívá si do kouře
Mumly mumly
Vypadá jak oholené kuře
Teplíčko trochu
Zikmund musel poslat ještě pro trochu ropy
Aby ten kretén konečně shořel
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: W.O.K.O.
Komentáře (2)
Komentujících (2)