Anotace: i když mluvim v množnem čisle tahle baseň je napsaná jen pro jednoho zkaženého lida - sobce, který si neváží lásky ani přátel a má pocit, že je nejlepší na světě. samozřejmě takových je víc - známe...
to mě zase moc volny verš nevyhovuje a saddove řikat nemusiš už mi zkritizovala moji uplně prvni basničku takže o moji ubohosti už vi:D ale musim řict že hodně často ma pravdu, co sem tak četla tu jeji kritiku:)
07.07.2008 10:44:00 | angelicek
Dobré poselství, jen trochu vázne rytmus, vázaný verš bych vynechal a psal bych to volně ;-)
Já nejsem žádný profesionální kritik, jestli chceš, řeknu autorce saddova a ta tě "zjebe" :-D
07.07.2008 10:30:00 | Chancer