? Zatím nic
Anotace: Není to tady pro okouzlení...jen pro bolest a možná něco víc...název? nevystihující
Už budu tiše
slibuju
Jen mlčet na tvé rty
doufat v něco
v něco co nejde jen tak smazat
/Nikdy jsem nepoužívala zmizík
a gumu věčně ztrácím/
Víš ty...
chce se mi zvracet
a v břiše mám ten trapnej pocit.
Chtěla bych tě zratit
zapomenout
a nikdy tě už nenajít
Nemůžu o tobě psát
mluvit
prostě zatim nic
Ještě to příliš bolí...
Přečteno 237x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, Favi, Holis, Sunny, Simísek, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)