překvapivě
Anotace: i když to víme, ...
v těch místech
kde to znám
tě ani nepoznám
tak nevím jestli
o tom ještě
mluvit mám
zas na tolik
se znám
nechci vířít kal
co říci
snad jen že čas plyne
a co zbylo bylo
dnes však
překvapivě jiné
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: janewe, igniss, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)