Přátelé
Anotace: Tak už to chodí...
Jedenkrát tři přátelé
Modlejí se v kostele
Jedenkrát tři přátelé
Zpívají si vesele
Jedenkrát tři přátelé
Ulehnou do jedné postele
//
Zrána potom
/
Jedenkrát dva přátelé
Tváří se tak kysele
....
Jedenkrát jeden přítel sám sobě
Jedenkrát milion červů v jeho hrobě
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: greapy, Trophy
Komentáře (1)
Komentujících (1)