.......***VÍLY***........
Anotace: Vílí rozkouzlení...
Jsem jak v obětí víl
Všechno je teď v rukou mích
Užívám si těchto chvil
V dáli slyším dětský smích
Spodničky těm vílám vlají
po tvářích kutálí se slzy
Nahlížím jen tak potají
Snad to neskončí tak brzy
Cítím jejich tlukot srdce
až z toho mám husí kůži
a přitom vedro jak z pece
srdce se mi lehce úží
Slunce je nám stále blíž
pod nohama vlhký len
to však nikdy nespatříš
byl to jenom pouhý sen
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (2)
Komentujících (2)