Jsem..
Jsem víla lží, podvodů, zrady,
Každý mě proklíná! Co dělám tady???
Musím jít pryč a nikdy už zpět,
jsem příliš jiná pro tento svět!
Jsem zlodějka lásky a krásných věcí,
mistryně v lámání lidských srdcí.
Dítě temnoty, co poznalo svět,
musím jít pryč a nikdy už zpět...
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: něžnost-sama, Karmínka, igniss
Komentáře (2)
Komentujících (2)