Smířit se
Musím se smířit,
že brzo oslepnu,
že už Tě neuvidím,
neusnu..
Já toužím
letět na Měsíc
obejmout stromy
zeptat se opic
Kdy se mi vrátí zrak
a kam zmizel můj čich ?
já chi zas jako pták
létat jen
létat s vámi, milý ptáci
mé sestry a bratři...
Přečteno 423x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, monterka, elfkan
Komentáře (0)