Slova
Anotace: ... slepá závaží ...
.
slova jsou písmenka
tištěná myšlenka
tištěné nic
jen tak mi napadla
letící kyvadla
vůbec nic víc
jak málo postačí
a svět je jinačí
z kanoucích svíc
když slova vyletí
ze srdcí vzápětí
a z plných plic
kyvadla naráží
ta slepá závaží
na hořkou líc
.
Přečteno 293x
Tipy 25
Poslední tipující: Pája Black, Lota, okapovaroura, Bíša, danav, Churry, spare, hostmen, monterka, igniss, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)