Anotace: někdy je vídáme, nevypadají a přesto jsou na okraji, na ostrém rozhraní mezi životem a smrtí ... poznali byste je? Já ne!
Mají pohled smutný a hlavně prázdný, tak je občas zahlédneš... Moc pěkná báseň, jen mi tam nějak nesedí ta sloka s nádobím a střepy, nějak mi tam neladí. Ale zbytek je dojemný.
08.07.2008 22:23:00 | Klíček
je to pekne napsane, nekde mene, jinde zas vice, myslenka i obraz basne je velimi smutny a bohuzel pravdivy...
07.07.2008 20:16:00 | saddova