Šťourám
klackem
v mokrém písku
přesvědčen
o velkém zisku
hledám poklad
pirátů
detektorem
pípá-tu
adrenalin
mi běží
krevním oběhem
budu odměněn
blýskavým
zlatem
nebo
šíleným
výsměchem
nechám se
překvapit
bláznovstvím
nedočkavců
polapit
tajuplné
***
pod zemí