Déšť
Anotace: Narozeninová... ode mě pro mě.. a taky trochu pro vás.. :D
Padá déšť
nebe pláče
v obrazech
(dnes tak šedých)
v kalužích
ve vodních odrazech
promítá mi svět
(jen dnes
a jen pro mě)
za ta léta šílená
hořkosladce prosněná
já vím,
teď už jsem velká..
Je tomu tak dávno
kdy viděla jsem
padat svůj první déšť..
Přečteno 287x
Tipy 6
Poslední tipující: Pixie, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)