Bez domova
Anotace: nemají na byt, ale na alkohol se vždy najde...
Vyčerpáš v noci svojí dávku,
tak jako ten jenž našel zlatou
a nechce čekat na volavku,
když zítra možná bude tátou.
Naliješ do žil trochu jedu,
vždyť kolem se ho válí dost.
Chci milý být, však nedovedu,
tak nepředstírej upřímnost.
Lehneš si v křoví vedle cesty,
usneš a sen si necháš zdát,
o ženách, bohatství a štěstí,
o tom, že měl tě každý rád.
Ráno je zase realitou,
zima ti přeje dobrý den,
polykáš stravu neumytou,
zmizel pryč krásný sen!
Dopiješ z kalíšků zbytky kávy,
oharky doutnající země dává,
bývají z cigaret či trávy,
jsi mimo společnost - to se stává!
Přečteno 252x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, labuť, SZN, Nahá, danav, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, igniss
Komentáře (3)
Komentujících (3)