Na ostří slov
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=Kz7ksIME6tE&feature=related
ocel třeskla o ocel
slovo se zakleslo do slova
nikdo ustoupit neuměl
písmena padala zbrocená
lícní svaly zaťaty
všechno zlé mezi náma
omluvy cesty proklety
zmizely do neznáma
únava v perličkách potu
a pocit marnosti
zraněni v poslením hrotu
co vnikl až do kosti
zakleslí v sebe bez vítězství
skoro mrtví protivníci
nenašli v labyrintu cesty
ztratili sebe - pro nic
Přečteno 249x
Tipy 9
Poslední tipující: okapovaroura, NikitaNikaT., Raduzk, enigman, a_tao, janewe
Komentáře (3)
Komentujících (3)