...musíš...
Anotace: ...já jen tak...
Půlnoční představení:
...jen nahá duše,
víc tu není...
Předvádí taneček
smrti a života.
V přísvitu po setmění.
Snadné je odsoudit,
těžké je žít,
docela nejtěžší
je pochopit.
Kluzký je parket,
kde tančíš s životem.
A nad tebou -
- Damoklův meč
Oceň ho
mocným chechtotem
a
křič a žij
žij a ječ!
Tvůj život je jen tvůj
( a to si pamatuj)
nooo, jen mu neuteč...
Přečteno 293x
Tipy 36
Poslední tipující: PIPSQUEAK, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Auril, Lady Carmila, labuť, Alan Black, drahý, a_tao, okapovaroura, Caracol, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)