Pláč... jak dobře ho každý zná. Člověk se dokáže na nějakou chvilu ovládnout a nebrečet, ale... pak někde v koutku, o samotě, bo stačí jen za rohem, když už není na nás vidět... to přinde samo. Pláč pomáhá... někdy.
13.11.2008 23:40:00 | NikitaNikaT.