Můj svět
Anotace: Tak takový by byl:o)
Můj svět
Vylézt na střechu světa,
do dlaní vzít všechny léta,
vzpomínky do větru rozfoukat,
do budoucnosti se nekoukat,
všechen déšť do láhve pochytat,
slunce vidličkou rozmíchat,
úsměv všem lidem rozdávat,
s florou a faunou si pohrávat,
miluji tě být ta poslední věta,
ach je skvělé být královnou svého světa
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: Faileen, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)